Wie zijn wij

Jong, Dynamisch, Innovatief en Servicegericht

Innoceal is een jonge onderneming, gevestigd in Hasselt (België), in het hart van het drielandenpunt België – Nederland – Duitsland.  Wij verdelen en appliceren innoverende producten voor de bouw, handel en industrie. Dankzij onze sterke advies- en servicegerichte aanpak creëren we toegevoegde waarde voor onze partners en klanten.

Onze klanten en partners zijn grote en middelgrote bedrijven, zoals bouwfirma's, architecten, bouwpromotoren,  installatie-, applicatie- en productiebedrijven, belangenorganisaties enz., die samen met ons vooruit kijken naar morgen en innovatie een commerciële kans willen geven.

Expert in luchtdicht bouwen

Innoceal heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een vooraanstaand expert in luchtdicht bouwen, met succesvolle projecten in Nederland en België. Daarbij laten we ons bijstaan door verschillende partners, leveranciers, specialisten en adiviseurs, om zo steeds tot de beste oplossing te komen voor onze klanten.

Daarnaast selecteren we vanuit onze ervaring op talloze projecten ook unieke oplossingen en bouwmaterialen voor diverse problematieken in onze branche. Geen doorsnee materialen, maar best-in-class.

Verder zorgen we ook voor de bescherming van hoogwaardige (bouw)materialen tijdens de (ver)bouwfase met een ijzersterke tijdelijke beschermfolie

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in via het contactformulier.

Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.