Ijzersterke Beschermende Folie

Gespoten beschermende folie

Bij oplevering van een gebouw komt het vaak tot discussies bij schade aan geïnstalleerde producten, materialen, machines, etc. Zeker wanneer het gaat om kostbare objecten of bouwelementen. Het zoeken naar een verantwoordelijke is in vele gevallen een ingewikkelde klus, en vaak moet men dan ook overgaan tot het vervangen of vergoeden van deze objecten.

Omniguard Oosterwijck

De watergebaseerde, reukarme en milieuvriendelijke vloeistof op basis van gemodificeerde natuurlijke harsen droogt na het aanbrengen uit tot een transparante, flexibele beschermfolie, die naderhand (ook na een lange periode) even gemakkelijk weer verwijderd kan worden. Ze laat daarbij bovendien geen residu achter. Het object wordt op die manier beschermd tegen vuil, maar ook tegen gensters bij het slijpen of tegen schade van gereedschappen, schoenen, etc. 

De toepassingen zijn dan ook legio, maar concentreren zich voornamelijk op buitenschrijnwerk, zonnepanelen, sanitair, maar ook dure vloeren en architectonisch of zichtbeton. Schade uitsluiten is in de meeste gevallen niet mogelijk, maar men kan op deze manier wel het risico aanzienlijk verkleinen. Men dient eenvoudigweg de keuze te maken of het goedkoper en/of gemakkelijker is het artikel te vervangen, dan wel het te beschermen.

Voordelen

  • Kostenbesparend: volledige bescherming tegen bouwschade door bezettingswerken, gensters, cementspatten en –uitlogingen, gevelreinigen, zandstralen, ...
  • Zowel binnen- als buitenbescherming, voor korte en lange duur (ook meer dan 12 maanden)
  • Ramen en deuren kunnen tijdens de bouwwerken open en toe, zonder de beschermfilm los te maken
  • Komt niet los door de wind
  • Ook hechting op structuurlakken, vette en gemoffelde ondergronden, roestvrij staal ...
  • Makkelijk te verwijderen aan het einde van de werkzaamheden
  • Milieuvriendelijk: Watergebaseerd, bevat geen solventen

Vraag nu om een afspraak, offerte of de nodige technische documentatie via info@innoceal.com of vul onderstaand contactformulier in.

U kan ons natuurlijk ook steeds telefonisch bereiken via de telefoonnummers die je terugvindt op deze website.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in via het contactformulier.

Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.